Over ons

Er werken nu drie logopedisten in de praktijk.
Wij willen ons graag alvast aan u voorstellen, daarom hebben wij hieronder beiden een stukje geschreven over onze ervaringen en expertises.

 • Astrid de Sonnaville

  Astrid de Sonnaville

  Logopedist en praktijkhouder

  Mijn naam is Astrid de Sonnaville. Een drijfveer om ervoor te kiezen om logopedist te worden is het helpen van mensen. Ik geniet er enorm van als ik zie dat iemand beter kan communiceren door de hulp die ik heb geboden. Dat maakt mijn vak zo leuk!

 • Maureen Booij-Oosterhuis

  Maureen Booij-Oosterhuis

  Logopedist

  Mijn naam is Maureen Booij-Oosterhuis en ik woon met mijn gezinnetje in Heteren. Sinds 1 november 2021 ben ik als logopedist werkzaam in deze praktijk. Nadat ik in eerste instantie de opleiding maatschappelijke zorg heb gedaan, heb ik de switch gemaakt naar logopedie. Dit betekende ook een switch van groepsbegeleiding naar één op één begeleiding. Iets wat uiteindelijk ook veel beter bij me bleek te passen.

 • Lisa Loderus

  Lisa Loderus

  Logopedist

  Mijn naam is Lisa Loderus en ik ben sinds februari 2022 werkzaam binnen deze fijne praktijk. Ik vind het ontzettend leuk om te werken met mensen en om ze ergens mee te kunnen helpen. Daarom sprak het werken als logopedist mij meteen aan. Omdat iedere cliënt een persoonlijk en uniek behandeltraject heeft, blijft het werk altijd afwisselend en uitdagend.

Copyright 2023 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius