Lisa Loderus

Logopedist

Mijn naam is Lisa Loderus en ik ben sinds februari 2022 werkzaam binnen deze fijne praktijk. Ik vind het ontzettend leuk om te werken met mensen en om ze ergens mee te kunnen helpen. Daarom sprak het werken als logopedist mij meteen aan. Omdat iedere cliënt een persoonlijk en uniek behandeltraject heeft, blijft het werk altijd afwisselend en uitdagend.

Ik behandel verschillende soorten problematiek, maar voornamelijk kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Ik ben iemand die houdt van gezelligheid en ik wil dat de cliënten ernaar uitkijken om naar logopedie te gaan. Als de kinderen plezier hebben gemaakt én iets hebben geleerd, dan is mijn doel behaald! Ook volwassenen kunnen bij mij terecht. We kunnen samen werken aan een passende oplossing voor uw problematiek.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden, familie en mijn hond. Ik vind het leuk om spelletjes te doen, naar de film te gaan en met mooi weer leuke uitstapjes te maken.

Ik zou het leuk vinden om u te mogen ontmoeten bij ons op de praktijk! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt mij bereiken op: l.loderus@logopediepraktijkgelderland.nl

Copyright 2023 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius