Astrid de Sonnaville

Logopedist en praktijkhouder

Mijn naam is Astrid de Sonnaville. Een drijfveer om ervoor te kiezen om logopedist te worden is het helpen van mensen. Ik geniet er enorm van als ik zie dat iemand beter kan communiceren door de hulp die ik heb geboden. Dat maakt mijn vak zo leuk!

Ik begon aan de opleiding Logopedie, omdat ik passie heb voor het werken met mensen. Sinds ik zelf nog kind was, roep ik: ‘Ik wil met kinderen werken’. Dit heb ik gevonden in het vak als logopedist. Kinderen vind ik geweldig. De onvoorspelbaarheid en eerlijkheid is heel leuk. Daarnaast vind ik het fijn om echt iets voor anderen te kunnen betekenen en in het werkveld heb ik gemerkt dat dit met logopedische behandelingen echt kan. Daarnaast vind ik het werken met volwassenen ook heel leuk. Het werkt op een hele andere manier dan met kinderen. Het contact met de mensen en de uitleg wordt anders. Doordat elke behandeling en elke cliënt anders is, is het werk erg afwisselend en interessant!

Ik ben een allround logopedist, wat inhoudt dat ik mensen met verschillende logopedische klachten behandel. Ik heb ervaring bij zowel logopediepraktijken als scholen voor speciaal basisonderwijs. De puzzel naar de beste behandelingen en het contact dat ik met de cliënten heb vind ik het leukst.

Tijdens mijn opleiding tot logopedist, heb ik de minor Taal en Cultuur Nederlandse Gebarentaal gevolgd. Hier heb ik meer geleerd over de achtergrond en het gebruik van gebarentaal. Daardoor kan ik de basis van gebarentaal ook toevoegen in mijn behandelingen.

In 2023 heb ik een mooie dochter gekregen. Ik geniet er enorm van om tijd met mijn gezin door te brengen. Daanaast houd ik van gezelligheid met vrienden en spelletjes doen.

In September 2017 heb ik mij gespecialiseerd in oro-myofunctionele therapie (OMFT) Dit is een behandelprogramma voor afwijkende mondgewoonten. Daardoor kan ik mensen in Apeldoorn en omgeving extra helpen met problemen van de stand van het gebit!

Voor vragen of aanmelding kunt u mij bereiken op:

Mail: astrid@logopediepraktijkgelderland.nl

Tel.: 055-3574345

Copyright 2023 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius