De praktijk
De praktijk

Logopediepraktijk Gelderland is opgericht door Astrid de Sonnaville en is een allround logopediepraktijk in Apeldoorn en Ede. Dit houdt in dat iedereen welkom is voor logopedische behandeling.

Apeldoorn

Logopediepraktijk Gelderland in Apeldoorn is gevestigd op Oderparkweg 5. De praktijk is gevestigd in Centaurea, een homeopathisch artsen en dierenartsen centrum waar ook andere disciplines gevestigd zijn. Indien u binnenkomt, mag u plaatsnemen in de wachtruimte en dan haalt de logopedist u daar op.

Ede

In Ede is Logopediepraktijk Gelderland gevestigd in Besli Building. Deze zit op Oude Bennekomseweg 1. Als u aankomt, klikt u bij de bel op 'Contacts'. In deze lijst ziet u 'Logopediepraktijk Gelderland' staan. Als u daarop klikt, doen wij voor u open. Gaat u dan naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtruimte, dan haalt de logopedist u daar op.

Wilt u meer te weten komen over logopedische behandelingen? Wanneer het bijvoorbeeld raadzaam is om naar een logopedist te gaan? Kijk onder het kopje 'logopedie'!

Kwaliteit

De logopedisten van Logopediepraktijk Gelderland volgen regelmatig bijscholingen en cursussen op het gebied van logopedie, om de kwaliteit te waarborgen. Hiermee zijn zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging 'Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie' (NVLF).

Klachten

Helaas kan het voorkomen dat u klachten heeft over de zorg die u ontvangt. Mocht u klachten hebben over de behandelingen van Logopediepraktijk Gelderland in Apeldoorn, probeer dit dan eerst met uw logopedist te bespreken. Wellicht kunt u samen tot een passende oplossing komen.

Komt u er samen met de logopedist niet uit, is het klachtenrecht in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) vastgelegd. Deze wordt via de beroepsvereniging NVLF geregeld. Mocht u meer informatie willen over de klachtenregeling, kunt u hier klikken.

Copyright 2023 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius