Over Stella

Over Stella

Ik ben Stella van den Broek en al ruim 30 jaar werkzaam in het leukste beroep dat er is. Er hebben in die jaren zeer  veel  patienten aan mijn bureau gezeten en ik kan mij met recht allround logopedist noemen.

Logopedist zijn geeft mij veel vreugde. Met name het werken met kinderen is elke dag weer verrassend door hun spontane en eerlijke manier van reageren.

Ik streef er naar om kinderen zo veel mogelijk te behandelen zonder dat ze door hebben dat ze  aan “het werk” zijn.  Soms moet er echter ook echt wel even hard  gewerkt worden….

Als mens heb ik veel levenservaring die ik  kan inzetten als meerwaarde bij de behandeling.

Ik ben in staat om elk logopedisch probleem te behandelen (ook volwassenen).  De  meeste ervaring heb ik  echter met fonologische stoornissen en TOS ( taalontwikkelingsstoornissen).

Ik zorg ervoor dat ik me regelmatig bij- en naschool zodat ik met de laatste ontwikkelingen  binnen het vakgebied op de hoogte blijf. Mijn laatste cursussen  die ik gevolgd heb zijn:

-          NTTT Narratieve taal teken therapie

-     Logopedie bij laryngectomie

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om in de natuur te zijn voor een wandeling waarbij ik dingen uit de natuur verzamel om mee te bloemschikken. Ook hou ik ervan om lekker te koken voor mezelf en voor anderen.

Ik kijk er naar uit om u/jou/jullie te ontmoeten aan de andere kant van mijn bureau waarbij we naar de beste oplossing zoeken voor uw/jouw communicatie probleem!

Warme groet,


Stella van den Broek

Copyright 2021 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius