Over Lysa

Over Lysa

Lysa Brokelman – Logopedist

Mijn naam is Lysa Brokelman en ik ben werkzaam als logopedist binnen deze praktijk. In juni 2017 heb ik mijn studie afgerond aan Hogeschool Windesheim. Het vak van de logopedist heb ik gekozen, omdat ik graag mensen wil helpen. Ik vind het fijn dat ik de situatie van iemand kan verbeteren, door middel van mijn kennis en ervaring. Iemand het plezier in de communicatie terug te geven, dat is mijn doel!

Ik behandel verschillende soorten problematiek, maar voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heb ik ervaring in het behandelen van kinderen met gedragsproblematiek. Tijdens mijn opleiding heb ik een minor gevolgd: ‘ doel(groep)gerichte communicatie’. Passende begeleiding bieden aan verschillende mensen/doelgroepen, die problemen ondervinden in de communicatie, blijft een uitdaging en dit maakt het vak zo leuk!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn en om gezelligheid op te zoeken met familie en vrienden.

Ik zou het erg leuk vinden om u te ontmoeten in onze praktijk. Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.  U kunt mij ook via de mail of telefonisch bereiken:

Mail: lysa@logopediepraktijkgelderland.nl
Tel: 055-3574345

Copyright 2022 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius