Over Koosje

Over Koosje
Koosje Touwen - Logopedist

Mijn naam is Koosje Touwen en woon met mijn gezin in Beuningen.

Voordat ik aan de opleiding logopedie begon heb ik aan de pabo gestudeerd. Daar heb ik vaardigheden opgedaan waar ik nu profijt van heb als logopedist. In mijn pabo-tijd heb ik mij verdiept in programma's voor voorschoolse- en vroegschoolse educatie. Dat heeft mijn enthousiasme gevoed voor het preventief logopedisch werken met kinderen. Het geeft mij energie om met kinderen in ontwikkeling bezig zijn.

Ik behandel voornamelijk kinderen met taal-, spraak-, communicatie-, lees-, spellings- en automatiseringsproblemen. Ik heb mezelf als logopedist ontwikkeld in het begeleiden bij meertaligheid.
Ook het werken met volwassenen biedt mij veel plezier. Het werken vanuit de hobby's en interesses van de persoon die ik begeleid, is iets dat ik graag meeneem in mijn logopedische behandelingen.

Tijdens mijn studie heb ik de minor "kind centraal" gevolgd, waarin ik door de samenwerking met andere gezondheidsprofessionals, kinderen met complexere stoornissen heb leren begeleiden. Ik vind het mooi werk om te puzzelen naar de juiste behandelmethode wanneer de reguliere methodes niet goed genoeg aansluiten op de behoeftes van een kind.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op  met mij gezin en familie. En geniet ik van creatief bezig zijn.

Ik vind het leuk om u te ontmoeten, dus als u vragen heeft, neem dan vooral contact met mij op! Mijn werkdagen zijn woensdag en vrijdag. U kunt mij ook bereiken per telefoon en mail.

Copyright 2021 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius